Hovenier Lisse

Beplanting

Het aanplanten van beplanting is altijd de laatste stap bij het inrichten van uw tuin.
Wij helpen u graag.

Beplanting

Het aanplanten van beplanting is altijd de laatste stap bij het inrichten van uw tuin.
Wij helpen u graag.

10+ 

Jaar ervaring

400+

Tuinen ontworpen

8.7

Waardering van klanten

Border tuinaanleg beplanting Hoveniersbedrijf Lisse

Beplanting van uw tuin

Het aanplanten van een tuin is altijd de laatste stap bij het (opnieuw) inrichten van uw tuin. Wij bieden een groot assortiment bomen en planten.

Of u nu op zoek bent naar laanbomen, heesters, siergrassen, klimplanten of bijvoorbeeld naar een mooie haag, u bent bij ons aan het juiste adres! Maar ook met kunstgras, tuinhout, steigerhout en haardhout helpen wij u graag.

Wij helpen u graag met de juiste invulling van uw tuin en maken graag een beplantingsplan voor u.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Maak met ons een afspraak. We kunnen dan eerst globaal bespreken wat uw wensen zijn en hoe deze wensen ingevuld kunnen worden. 
  • Vervolgens ontvangt u van ons een beplantingsplan. 
  • Na akkoord maken we met u een afspraak.  We kunnen het voor u gelijk aanplanten, maar u mag dit natuurlijk ook zelf doen. Uiteraard bent u degene die beslist of u de planten door ons laat aanplanten of dat u dit zelf doet.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wat klanten over ons zeggen

Betrouwbaar en goed werk geleverd.


Fam. van Werkhoven

Komt prettig over en zijn harde werkers met duidelijk kennis van zaken.

Mevr. Admiraal

Denken mee, hebben oplossingen en zijn heel pragmatisch. Super snel met offerte, heel klantgericht! Werken netjes, tuin ligt er superstrak en netjes in/bij en overkapping is geweldig! Tot aan de beplanting aan toe, helemaal af en top! Prijs kwaliteit super goed!

Fam. van Loon

Inspiratie voor beplanting

Veelgestelde vragen

Wat is jullie werkgebied?

Het ontwerpen en de aanleg van tuinen verzorgen we vooral regionaal vanuit Lisse (Bollenstreek) en een straal van ongeveer een uur rijden daarbuiten. Komt u uit de omgeving van Amsterdam - Den Haag - Haarlem dan valt dit in ons werkgebied.


Kunnen jullie ons ook helpen bij de aanleg van onze tuin?

Het team van Bart Grisnich Hoveniers helpt u graag met het ontwerpen en aanleggen van uw tuin, veranda of overkapping, erfafscheiding en bestrating. Bekijk het complete overzicht van onze diensten.

Wat kunnen we verwachten bij een eerste afspraak?

Het doel van een kennismakingsgesprek is allereerst natuurlijk kennis maken. Uiteraard gaan we ook kijken wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Gratis offerte 3d tuinontwerp

Offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van uw wensen en onze kennis maken wij voor u, indien nodig, een 3D tuinontwerp en een vrijblijvende offerte.