Page content

Beplanting

Planten verkoop

Beplanting

Het aanplanten van een tuin is altijd de laatste stap bij het (opnieuw) inrichten van uw tuin. Wij werken samen met Huis en Tuin Toppers BV in Lisserbroek. Zij bieden een groot assortiment bomen en planten.

Of u nu op zoek bent naar laanbomen, heesters, siergrassen, klimplanten of bijvoorbeeld naar een mooie haag, u bent bij Huis en Tuin Toppers aan het juiste adres! Maar ook voor kunstgras, tuinhout en steigerhout en haardhout bent u van harte welkom in de showroom.


Openingstijden

Vrijdag en zaterdag van 9.00–17.00 uur

Op afspraak is ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Het adres van onze showroom:

Lisserbroekerweg 40 – (navigatie Lisserbroekerweg 39)
2165 BG Lisserbroek
Tel. 06 – 25 26 68 50 (Bart)
Tel. 06 – 13 58 55 06 (Peter)


Uniek concept: plantenverkoop aan huis

Wij helpen u graag met de juiste invulling van uw tuin. Wij helpen u graag in onze showroom, maar wij kunnen ook bij u langs komen.

Hoe gaat de plantenverkoop aan huis in zijn werk?

U maakt met ons een afspraak of komt langs in onze showroom in Lisserbroek. We kunnen dan eerst globaal bespreken wat uw wensen zijn en hoe deze wensen ingevuld kunnen worden. Vervolgens maken we met u een ronde door ons plantencentrum in Lisserbroek, zodat u aan kunt geven welke planten bij u in de smaak vallen. Dan maken we met u een afspraak om bij u thuis de planten in uw tuin uit te zetten. We nemen dan meer dan voldoende planten mee om in de tuin nog te kunnen veranderen. Wij verplaatsen de planten net zo lang, totdat u tevreden bent met het resultaat.

Wanneer alle planten in uw tuin naar wens zijn, zullen wij berekenen wat de kosten zijn van de planten die achterblijven in uw tuin. Tegelijk krijgt u van ons een eventuele meerprijs om het geheel direct aan te planten. Uiteraard bent u degene die beslist of u de planten door ons laat aanplanten of dat u dit zelf doet. Alle overige planten nemen wij weer mee terug en hoeft u uiteraard niet te betalen.

De voordelen van de plantenverkoop aan huis voor u op een rij:

– U hoeft zelf niet met planten te slepen
– U heeft direct beeld hoe uw tuin er uit komt te zien
– U heeft nooit te veel of te weinig planten
– U krijgt gelijk advies over de planten en uw tuin
– U bepaalt wat u neemt of niet neemt
– Er zijn geen extra kosten aan de plantenverkoop aan huis verbonden (mits in de regio)
– Wij hebben een mobiele pin, dus we kunnen ook meteen alles afhandelen

Vrijblijvende offerte aanvragen