arrow_drop_up arrow_drop_down

Beplanting

Het aanplanten van beplanting is altijd de laatste stap bij het inrichten van uw tuin.
Wij helpen u graag.

10+ 

Jaar ervaring

400+

Tuinen ontworpen

8.7

Waardering van klanten

Beplanting


Het aanplanten van een tuin is altijd de laatste stap bij het (opnieuw) inrichten van uw tuin. Wij bieden een groot assortiment bomen en planten.

Of u nu op zoek bent naar laanbomen, heesters, siergrassen, klimplanten of bijvoorbeeld naar een mooie haag, u bent bij ons aan het juiste adres! Maar ook met kunstgras, tuinhout, steigerhout en haardhout helpen wij u graag.

Beplantingsplan en het aanplanten van uw tuin 
Wij helpen u graag met de juiste invulling van uw tuin.


Hoe gaat het in zijn werk?

  • Maak met ons een afspraak. We kunnen dan eerst globaal bespreken wat uw wensen zijn en hoe deze wensen ingevuld kunnen worden. 
  • Vervolgens ontvangt u van ons een beplantingsplan. 
  • Na akkoord maken we met u een afspraak.  We kunnen het voor u gelijk aanplanten, maar u mag dit natuurlijk ook zelf doen. Uiteraard bent u degene die beslist of u de planten door ons laat aanplanten of dat u dit zelf doet.

Voorbeelden

Beplanting | Aanplanten tuin | Bart Grisnich Hoveniers
Beplanting | Aanplanten tuin | Bart Grisnich Hoveniers

Beplanting | Aanplanten tuin | Bart Grisnich Hoveniers

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Wat klanten over ons zeggen

Betrouwbaar en goed werk geleverd.Fam. van Werkhoven

Komt prettig over en zijn harde werkers met duidelijk kennis van zaken.


Mevrouw Admiraal

Denken mee, hebben oplossingen en zijn heel pragmatisch. Super snel met offerte, heel klantgericht! Werken netjes, tuin ligt er superstrak en netjes in/bij en overkapping is geweldig! Tot aan de beplanting aan toe, helemaal af en top! Prijs kwaliteit super goed!

Fam. van Loon

Neem gerust contact met ons op

Veelgestelde vragen

Wat is jullie werkgebied?

Het ontwerpen en de aanleg van tuinen verzorgen we vooral regionaal vanuit Lisse (Bollenstreek) en een straal van ongeveer een uur rijden daarbuiten. Komt u uit de omgeving van Amsterdam - Den Haag - Haarlem dan valt dit in ons werkgebied.


Kunnen jullie ons ook helpen bij de aanleg van onze tuin?

Het team van Bart Grisnich Hoveniers helpt u graag met het ontwerpen en aanleggen van uw tuin, veranda of overkapping, erfafscheiding en bestrating. Bekijk het complete overzicht van onze diensten.

Wat kunnen we verwachten bij een eerste afspraak?

Het doel van een kennismakingsgesprek is allereerst natuurlijk kennis maken. Uiteraard gaan we ook kijken wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.