Page content

Tuinonderhoud

tuinonderhoud-bart-grisnich-hoveniers-lisse

Heeft u uw tuin door Bart Grisnich Hovenier laten aanleggen en zoekt u iemand voor het tuinonderhoud? Dan bent u ook hiervoor bij ons aan het juiste adres!

Uw tuin leeft en is constant in beweging, planten groeien, de seizoenen wisselen en strenge vorst, extreme droogte of vervelend ongedierte kunnen soms behoorlijk wat schade aanrichten. Een tuin vraagt daarom constant om begeleiding. Goed tuinonderhoud is belangrijk!

Tuin snoeien of hagen knippen
Wilt u uw tuin laten snoeien of moeten de hagen geknipt worden? Of het nu gaat om een beukenhaag, een taxus, buxus of coniferen, voor al uw snoeiwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Sommige mensen ervaren veel plezier, rust en ontspanning in het uitvoeren van hun eigen tuinonderhoud. Het kan ook zijn dat u er niet van houdt, u er geen tijd voor heeft, geen groene vingers heeft of dat het tuinonderhoud u teveel wordt. Daarom zouden wij dat voor u kunnen doen.

U kunt kiezen uit verschillende onderhoudscontracten of uitvoering op basis van uurtarief. Bij maandelijkse onderhoudscontracten stellen wij samen met u een schema op. Zo kunt u genieten van uw tuin zonder er al te veel omkijken naar te hebben.

Vrijblijvende offerte aanvragen