Tuinonderhoud Lisse

Tuinonderhoud

Wij helpen u graag bij het onderhouden van uw tuin

Tuinonderhoud Lisse

Tuinonderhoud

Wij helpen u graag bij het onderhouden van uw tuin

10+ 

Jaar ervaring

400+

Tuinen ontworpen

8.7

Waardering van klanten

Op zoek naar een hovenier voor tuinonderhoud?

Onderhoud Voortuin Hoveniersbedrijf Lisse
Heeft u uw tuin door Bart Grisnich Hovenier laten aanleggen en zoekt u iemand voor het tuinonderhoud? Dan bent u ook hiervoor bij ons aan het juiste adres. Uw tuin leeft en is constant in beweging, planten groeien, de seizoenen wisselen en strenge vorst, extreme droogte of vervelend ongedierte kunnen soms behoorlijk wat schade aanrichten. Een tuin vraagt daarom constant om begeleiding. Goed tuinonderhoud is belangrijk!


Wilt u uw tuin laten snoeien of moeten de hagen geknipt worden? Of het nu gaat om een beukenhaag, een taxus, buxus of coniferen, voor al uw snoeiwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Sommige mensen ervaren veel plezier, rust en ontspanning in het uitvoeren van hun eigen tuinonderhoud. Het kan ook zijn dat u er niet van houdt, u er geen tijd voor heeft, geen groene vingers heeft of dat het tuinonderhoud u teveel wordt. Daarom zouden wij dat voor u kunnen doen. U kunt kiezen uit verschillende onderhoudscontracten of uitvoering op basis van uurtarief. Bij maandelijkse onderhoudscontracten stellen wij samen met u een schema op. Zo kunt u genieten van uw tuin zonder er al te veel omkijken naar te hebben.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wat klanten over ons zeggen

Zij leveren vakwerk.Fam. van Delft 

Goed meegedacht in het voortraject. Mooi resultaat geworden. Klantvriendelijk!


Fam. Weststrate

Goed advies en service, vakwerk in tuinaanleg, geen gezeur.


Fam. Vreeken

Veelgestelde vragen

Wat is jullie werkgebied?

Het ontwerpen en de aanleg van tuinen verzorgen we vooral regionaal vanuit Lisse (Bollenstreek) en een straal van ongeveer een uur rijden daarbuiten. Komt u uit de omgeving van Amsterdam - Den Haag - Haarlem dan valt dit in ons werkgebied.


Kunnen jullie ons ook helpen bij de aanleg van onze tuin?

Het team van Bart Grisnich Hoveniers helpt u graag met het ontwerpen en aanleggen van uw tuin, veranda of overkapping, erfafscheiding en bestrating. Bekijk het complete overzicht van onze diensten.

Wat kunnen we verwachten bij een eerste afspraak?

Het doel van een kennismakingsgesprek is allereerst natuurlijk kennis maken. Uiteraard gaan we ook kijken wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Gratis offerte 3d tuinontwerp

Offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van uw wensen en onze kennis maken wij voor u, indien nodig, een 3D tuinontwerp en een vrijblijvende offerte.