Page content

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Complete tuinaanleg
Wij zijn gespecialiseerd in complete tuinaanleg. Op deskundige wijze door middel van onze ervaring en vakkennis met materialen van hoge kwaliteit kunnen wij uw tuin aanleggen zoals u het graag wilt.

Renovatie van uw tuin
Vaak komt het voor dat mensen hun tuin in grote lijnen wel leuk vinden maar toch iets anders willen. Soms is door wat kleine wijzigingen of een iets grotere renovatie de tuin voor jaren weer aantrekkelijk. Bij een renovatie kunt u natuurlijk ook advies krijgen en graag voeren wij dit voor u uit.

Wij kunnen u advies geven over de kwaliteit van de verschillende materialen welke te koop zijn en zo met u tot een goede keuze komen. De materialen zullen op deskundige wijze in uw tuin worden verwerkt tot uw droomtuin.

Afvoeren
Vaak is het eerst nodig om bestaande planten, struiken, bomen, bestaande bestrating of tuinafscheiding af te voeren voordat we met de aanleg van de nieuwe tuin kunnen starten.

Grondwerk
Grondwerk voor uw nieuwe tuin of bestrating doen we altijd zelf. U kunt hierbij denken aan het uitgraven en het afvoeren van grond of het maken of aanpassen van het zandbed dat nodig is voor de verdere tuinaanleg, renovatie, bestrating, tuinafscheiding enz.

Het leeghalen van uw tuin regelen wij snel en efficiënt. Zo kunnen wij snel beginnen met het opbouwen van uw nieuwe tuin.

Mooie bestrating
Of het nu gaat om een mooie sierbestrating, het bestraten van uw oprit of het betegelen of geheel “bouwen” van uw vaste terras, u bent bij Bart Grisnich Hovenier aan het juiste adres. Voor elke sfeer zijn er mooie en betaalbare materialen te vinden en het assortiment is erg uitgebreid.

Beplanting
Houdt u van veel kleur in uw tuin? Of juist meer van wintergroene planten? Wij kunnen u helpen om de juiste beplanting te kiezen voor uw tuin. Zo wordt de tuin helemaal zoals u dat graag wilt.

Met een goed beplantingsplan kunt u het hele jaar plezier beleven aan uw tuin. Wij werken samen met Huis en Tuin Toppers BV en nodigen u graag uit in de showroom.

Tuinafscheiding
Bij een tuinafscheiding kunt u denken aan een natuurlijke tuinafscheiding, zoals bijvoorbeeld een haag. Wilt u liever een onderhoudsvrije tuinafscheiding, dan kunt u kiezen voor een houten schutting. Houten schuttingen zijn in veel varianten beschikbaar. Wij leveren ook maatwerk. Maar ook voor vlonders, overkappingen,tuinhuizen, veranda’s en blokhutten kunt u bij ons terecht.

try-organico