arrow_drop_up arrow_drop_down

Tuinaanleg

Wij helpen u graag bij het aanleggen van uw tuin

10+ 

Jaar ervaring

400+

Tuinen ontworpen

8.7

Waardering van klanten

Complete tuinaanleg


Wij zijn gespecialiseerd in complete tuinaanleg. Op deskundige wijze door middel van onze ervaring en vakkennis met materialen van hoge kwaliteit kunnen wij uw tuin aanleggen zoals u het graag wilt.

Renovatie van uw tuin

Vaak komt het voor dat mensen hun tuin in grote lijnen wel leuk vinden maar toch iets anders willen. Soms is door wat kleine wijzigingen of een iets grotere renovatie de tuin voor jaren weer aantrekkelijk. Bij een renovatie kunt u natuurlijk ook advies krijgen en graag voeren wij dit voor u uit.

Wij kunnen u advies geven over de kwaliteit van de verschillende materialen welke te koop zijn en zo met u tot een goede keuze komen. De materialen zullen op deskundige wijze in uw tuin worden verwerkt tot uw droomtuin.


Afvoeren

Vaak is het eerst nodig om bestaande planten, struiken, bomen, bestaande bestrating of tuinafscheiding af te voeren voordat we met de aanleg van de nieuwe tuin kunnen starten.


Grondwerk

Grondwerk voor uw nieuwe tuin of bestrating doen we altijd zelf. U kunt hierbij denken aan het uitgraven en het afvoeren van grond of het maken of aanpassen van het zandbed dat nodig is voor de verdere tuinaanleg, renovatie, bestrating, tuinafscheiding enz.

Het leeghalen van uw tuin regelen wij snel en efficiënt. Zo kunnen wij snel beginnen met het opbouwen van uw nieuwe tuin.


Mooie bestrating

Of het nu gaat om een mooie sierbestrating, het bestraten van uw oprit of het betegelen of geheel "bouwen" van uw vaste terras, u bent bij Bart Grisnich Hovenier aan het juiste adres. Voor elke sfeer zijn er mooie en betaalbare materialen te vinden en het assortiment is erg uitgebreid.


Beplanting

Houdt u van veel kleur in uw tuin? Of juist meer van wintergroene planten? Wij kunnen u helpen om de juiste beplanting te kiezen voor uw tuin. Zo wordt de tuin helemaal zoals u dat graag wilt.

Met een goed beplantingsplan kunt u het hele jaar plezier beleven aan uw tuin. Wij werken samen met Beplantingvoordetuin.nl. Maak gerust een vrijblijvende afspraak.


Tuinafscheiding

Bij een tuinafscheiding kunt u denken aan een natuurlijke tuinafscheiding, zoals bijvoorbeeld een haag. Wilt u liever een onderhoudsvrije tuinafscheiding, dan kunt u kiezen voor een houten schutting. Houten schuttingen zijn in veel varianten beschikbaar. Wij leveren ook maatwerk. Maar ook voor vlonders, overkappingen, tuinhuizen, veranda's en blokhutten kunt u bij ons terecht.

Voorbeelden

Wat klanten over ons zeggen

Zij leveren vakwerk.


Fam. van Delft

Goed meegedacht in het voortraject. Mooi resultaat geworden. Klantvriendelijk!

Fam. Weststrate

Goed advies en service, vakwerk in tuinaanleg, geen gezeur.

Fam. Vreeken

Onze werkwijze

  • Ons kennismakingsgesprek is altijd gratis en volledig vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.
  • Na het gesprek ontvangt u van ons een offerte. Wij werken volgens een vaste prijs en komen niet achteraf met spookfacturen.
  • Wij werken met vast personeel
  • Kosten van eventuele meerwerk wordt altijd vóór de werkzaamheden met u besproken


  1. Geen komen en gaan van onderaannemers en ingehuurd personeel.
  2. Wij zijn geen bedrijf met 'mooie praatjes' vooraf om vervolgens met een dikke meerwerk rekening aan te komen.

Stappenplan voor uw tuin

Kennismakingsgesprek

We maken graag eerst persoonlijk kennis met u en inventariseren samen met u de mogelijkheden.

Offerte 

Aan de hand van uw wensen en onze kennis maken wij voor u een vrijblijvende offerte. Indien nodig maken we ook een 3D tuinontwerp.

Definitieve tuinplannen 

Nadat we de offerte (en eventueel het tuinontwerp) hebben besproken, maken we voor u een definitieve offerte.

Planning en organisatie

We maken heldere en transparante afspraken over de voortgang van het project.

Tuinaanleg

Ons team gaat aan de slag om jullie tuin te realiseren.

Beplanting en onderhoud 

Na oplevering van de tuin is het mogelijk om de tuin door ons te laten aanplanten en eventueel te onderhouden. We kunnen ook een beplantingsplan voor u maken.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Neem gerust contact met ons op

Veelgestelde vragen

Wat is jullie werkgebied?

Het ontwerpen en de aanleg van tuinen verzorgen we vooral regionaal vanuit Lisse (Bollenstreek) en een straal van ongeveer een uur rijden daarbuiten. Komt u uit de omgeving van Amsterdam - Den Haag - Haarlem dan valt dit in ons werkgebied.


Kunnen jullie ons ook helpen bij de aanleg van onze tuin?

Het team van Bart Grisnich Hoveniers helpt u graag met het ontwerpen en aanleggen van uw tuin, veranda of overkapping, erfafscheiding en bestrating. Bekijk het complete overzicht van onze diensten.

Wat kunnen we verwachten bij een eerste afspraak?

Het doel van een kennismakingsgesprek is allereerst natuurlijk kennis maken. Uiteraard gaan we ook kijken wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.


Wat zijn de vervolgstappen na een kennismakingsgesprek?

Als we beiden enthousiast zijn gaan we het hebben over het ontwerpen en aanleggen van uw tuin. In deze fase stellen we als doel om een plan te ontwikkelen wat voldoet aan uw wensen en haalbaar is binnen het budget.