Tuinontwerp 3D Lisse

Tuinaanleg

Wij helpen u graag bij het aanleggen van uw tuin.

Tuinontwerp 3D Lisse

Tuinaanleg

Wij helpen u graag bij het aanleggen van uw tuin.

10+ 

Jaar ervaring

400+

Tuinen ontworpen

8.7

Waardering van klanten

Bij ons bent u aan het juiste adres voor...

Hovenier Lisse

Complete tuinaanleg

Wij zijn gespecialiseerd in complete tuinaanleg. Op deskundige wijze door middel van onze ervaring en vakkennis met materialen van hoge kwaliteit kunnen wij uw tuin aanleggen zoals u het graag wilt.
Veranda Kunstgras Hovenier Lisse

Renovatie van uw tuin

Vaak komt het voor dat mensen hun tuin in grote lijnen wel leuk vinden maar toch iets anders willen. Soms is door wat kleine wijzigingen of een iets grotere renovatie de tuin voor jaren weer aantrekkelijk. Bij een renovatie kunt u natuurlijk ook advies krijgen en graag voeren wij dit voor u uit.

Wij kunnen u advies geven over de kwaliteit van de verschillende materialen welke te koop zijn en zo met u tot een goede keuze komen. De materialen zullen op deskundige wijze in uw tuin worden verwerkt tot uw droomtuin.

Tuinaanleg Bart Grisnich Hoveniers

Afvoeren

Vaak is het eerst nodig om bestaande planten, struiken, bomen, bestaande bestrating of tuinafscheiding af te voeren voordat we met de aanleg van de nieuwe tuin kunnen starten.
Tuin aanleggen Lisse

Grondwerk

Grondwerk voor uw nieuwe tuin of bestrating doen we altijd zelf. U kunt hierbij denken aan het uitgraven en het afvoeren van grond of het maken of aanpassen van het zandbed dat nodig is voor de verdere tuinaanleg, renovatie, bestrating, tuinafscheiding enz.

Het leeghalen van uw tuin regelen wij snel en efficiënt. Zo kunnen wij snel beginnen met het opbouwen van uw nieuwe tuin.

Achtertuin aanplanten Hovenier Lisse

Bestrating & beplanting

Of het nu gaat om een mooie sierbestrating, het bestraten van uw oprit of het betegelen of geheel "bouwen" van uw vaste terras, u bent bij Bart Grisnich Hovenier aan het juiste adres. Voor elke sfeer zijn er mooie en betaalbare materialen te vinden en het assortiment is erg uitgebreid.


Daarnaast kunnen wij u helpen om de juiste beplanting te kiezen voor uw tuin. Zo wordt de tuin helemaal zoals u dat graag wilt. Met een goed beplantingsplan kunt u het hele jaar plezier beleven aan uw tuin. Wij werken samen met Beplantingvoordetuin.nl. Maak gerust een vrijblijvende afspraak.

tuinontwerp en tuinaanleg afscheiding tuin

Tuinafscheiding

Bij een tuinafscheiding kunt u denken aan een natuurlijke tuinafscheiding, zoals bijvoorbeeld een haag. Wilt u liever een onderhoudsvrije tuinafscheiding, dan kunt u kiezen voor een houten schutting. Houten schuttingen zijn in veel varianten beschikbaar. Wij leveren ook maatwerk. Maar ook voor vlonders, overkappingen, tuinhuizen, veranda's en blokhutten kunt u bij ons terecht.

Wat klanten over ons zeggen

Zij leveren vakwerk.
Fam. van Delft

Goed meegedacht in het voortraject. Mooi resultaat geworden. Klantvriendelijk!Fam. Weststrate

Goed advies en service bij formulieren werkopdracht, vakwerk in tuinaanleg, geen gezeur.Fam. Vreeken

Wat kunt u van ons verwachten?

Persoonlijke kennismaking 

Wij komen graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken en de tuin te bekijken. We inventariseren de mogelijkheden en dragen met onze kennis van planten en tuininrichting oplossingen aan, die bepalend zijn voor de juiste sfeer in uw tuin.

Tuinontwerp in 3D | Offerte

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Presentatie 

We komen indien gewenst nog een keer bij u langs om het ontwerp door te nemen en de offerte te bespreken. Wij vinden het belangrijk om aan u uit te leggen waarom wij hebben gekozen voor een bepaalde indeling, materialen of elementen. Ook willen we graag de offerte met u doornemen, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Definitief ontwerp 

Uiteraard kunnen in het tuinontwerp nog aanpassingen worden gedaan.

Het ontwerpen van een tuin is een creatief proces van afwegen en afstemmen. We willen natuurlijk dat jullie jarenlang kunnen genieten van een prachtige tuin. Indien nodig zal ook de offerte worden aangepast en nogmaals met jullie besproken worden. Het definitieve ontwerp zal volledig op schaal uitgewerkt worden en is geschikt voor de aanleg van uw tuin.

Realisatie van de tuin

Na akkoord op het ontwerp en de definitieve offerte zullen we de werkzaamheden voor u inplannen en de werkzaamheden uitvoeren. 

Beplantingsplan

Na de aanleg van uw tuin denken we graag met u mee over de beplanting in uw tuin. Wij kunnen u helpen met een  beplantingsplan en indien gewenst kunnen wij uw tuin ook aanplanten. Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van beplanting. We denken met u mee over de sfeer en de uitstraling van uw tuin, de mate van onderhoud (onderhoudsarm) en kwaliteit van het eindresultaat.
Kleine tuin tuinonderhoud Lisse
Kleine, gebruiksvriendelijke tuin
Veranda Overkapping Hoveniersbedrijf Lisse
Strakke, moderne tuin
Veranda Kunstgras Hovenier Lisse
Strakke tuin met houten veranda

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Veelgestelde vragen

Wat is jullie werkgebied?

Het ontwerpen en de aanleg van tuinen verzorgen we vooral regionaal vanuit Lisse (Bollenstreek) en een straal van ongeveer een uur rijden daarbuiten. Komt u uit de omgeving van Amsterdam - Den Haag - Haarlem dan valt dit in ons werkgebied.


Kunnen jullie ons ook helpen bij de aanleg van onze tuin?

Het team van Bart Grisnich Hoveniers helpt u graag met het ontwerpen en aanleggen van uw tuin, veranda of overkapping, erfafscheiding en bestrating. Bekijk het complete overzicht van onze diensten.

Wat kunnen we verwachten bij een eerste afspraak?

Het doel van een kennismakingsgesprek is allereerst natuurlijk kennis maken. Uiteraard gaan we ook kijken wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.


Wat zijn de vervolgstappen na een kennismakingsgesprek?

Als we beiden enthousiast zijn gaan we het hebben over het ontwerpen en aanleggen van uw tuin. In deze fase stellen we als doel om een plan te ontwikkelen wat voldoet aan uw wensen en haalbaar is binnen het budget.

Gratis offerte 3d tuinontwerp

Offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van uw wensen en onze kennis maken wij voor u, indien nodig, een 3D tuinontwerp en een vrijblijvende offerte.