Hovenier Lisse

Onze werkwijze

Wij helpen u graag bij het ontwerpen en het aanleggen van uw tuin

Onze werkwijze

Wij helpen u graag bij het ontwerpen en het aanleggen van uw tuin

15+ 

Jaar ervaring

400+

Tuinen ontworpen

8.7

Waardering van klanten

Nieuwe achtertuin Lisse Lisserbroek

Waar kunnen we u bij helpen?

  • Tuinontwerp en tekeningen
  • Realisatie tuinaanleg
  • Realiatie op maat gemaakte veranda's en overkappingen
  • Beplantingsplannen
  • Tuinonderhoud 
  • Kunstgras
  • Sierbestrating

Om er zeker van te zijn dat we een goede klik met elkaar hebben maken we altijd eerst een afspraak waarbij we persoonlijk kunnen kennismaken en uw wensen kunnen bespreken.

Wat klanten over ons zeggen

Bart en zijn team hebben wij ervaren als behulpzaam, prettig in de omgang, ze komen met goede suggesties, voeren het werk correct uit en houden zich aan de afspraken.
Fam. Segers

Alles liep naar wens, personeel is beleefd, keurig wat opruimen betreft. En meer als goed werk geleverd!


Fam. Van der Plas

Goed advies en service bij formulieren werkopdracht, vakwerk in tuinaanleg, geen gezeur.Fam. Vreeken

Wat kunt u van ons verwachten?

Persoonlijke kennismaking 

Wij komen graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken en de tuin te bekijken. We inventariseren de mogelijkheden en dragen met onze kennis van planten en tuininrichting oplossingen aan, die bepalend zijn voor de juiste sfeer in uw tuin.

Tuinontwerp in 3D | Offerte

Aan de hand van uw wensen en onze kennis maken wij voor u een 3D tuinontwerp, wat de basis is voor uw nieuwe tuin. Ook maken we voor u een offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Presentatie 

We komen indien gewenst nog een keer bij u langs om het ontwerp door te nemen en de offerte te bespreken. Wij vinden het belangrijk om aan u uit te leggen waarom wij hebben gekozen voor een bepaalde indeling, materialen of elementen. Ook willen we graag de offerte met u doornemen, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Definitief ontwerp 

Uiteraard kunnen in het tuinontwerp nog aanpassingen worden gedaan.

Het ontwerpen van een tuin is een creatief proces van afwegen en afstemmen. We willen natuurlijk dat jullie jarenlang kunnen genieten van een prachtige tuin. Indien nodig zal ook de offerte worden aangepast en nogmaals met jullie besproken worden. Het definitieve ontwerp zal volledig op schaal uitgewerkt worden en is geschikt voor de aanleg van uw tuin.

Realisatie van de tuin

Na akkoord op het ontwerp en de definitieve offerte zullen we de werkzaamheden voor u inplannen en de werkzaamheden uitvoeren. 

Beplantingsplan

Na de aanleg van uw tuin denken we graag met u mee over de beplanting in uw tuin. Wij kunnen u helpen met een  beplantingsplan en indien gewenst kunnen wij uw tuin ook aanplanten. Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van beplanting. We denken met u mee over de sfeer en de uitstraling van uw tuin, de mate van onderhoud (onderhoudsarm) en kwaliteit van het eindresultaat.
Kleine tuin tuinonderhoud Lisse
Kleine, gebruiksvriendelijke tuin
Veranda Overkapping Hoveniersbedrijf Lisse
Strakke, moderne tuin
Veranda Kunstgras Hovenier Lisse
Strakke tuin met houten veranda

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Veelgestelde vragen

Wat is jullie werkgebied?

Het ontwerpen en de aanleg van tuinen verzorgen we vooral regionaal vanuit Lisse (Bollenstreek) en een straal van ongeveer een uur rijden daarbuiten. Komt u uit de omgeving van Amsterdam - Den Haag - Haarlem dan valt dit in ons werkgebied.


Kunnen jullie ons ook helpen bij de aanleg van onze tuin?

Het team van Bart Grisnich Hoveniers helpt u graag met het ontwerpen en aanleggen van uw tuin, veranda of overkapping, erfafscheiding en bestrating. 

Wat kunnen we verwachten bij een eerste afspraak?

Het doel van een kennismakingsgesprek is allereerst natuurlijk kennis maken. Uiteraard gaan we ook kijken wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.


Wat zijn de vervolgstappen na een kennismakingsgesprek?

Als we beiden enthousiast zijn gaan we het hebben over het ontwerpen en aanleggen van uw tuin. In deze fase stellen we als doel om een plan te ontwikkelen wat voldoet aan uw wensen en haalbaar is binnen het budget.

Gratis offerte 3d tuinontwerp

Offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van uw wensen en onze kennis maken wij voor u, indien nodig, een 3D tuinontwerp en een vrijblijvende offerte.