Tuinontwerp in 3D

Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw tuin

Tuinaanleg Hoveniersbedrijf Lisse

Tuinontwerp in 3D

Wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw tuin

15+

Jaar ervaring

500+

Tevreden klanten

9.1

Gemiddelde beoordeling

Een mooie tuin start met een sterk tuinontwerp

Heeft u al duidelijke plannen met uw tuin? Of heeft u nog helemaal geen idee?

We komen graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken en de tuin te bekijken. Eerst verdiepen we ons in uw beeld van een mooie tuin. Als wij uw wensen weten, kijken we samen goed naar uw tuin. We inventariseren de mogelijkheden en dragen met onze kennis van planten en tuininrichting oplossingen aan, die bepalend zijn voor de juiste sfeer in uw tuin.

Uw wensen en onze kennis in een 3D tuinontwerp

Aan de hand van uw wensen en onze kennis maken wij voor u een 3D tuinontwerp, wat de basis is voor uw nieuwe tuin. We komen dan nog een keer bij u langs om dit ontwerp door te nemen. 

Wij vinden het belangrijk om aan u uit te leggen waarom wij hebben gekozen voor een bepaalde indeling, materialen of elementen. Uiteraard kunnen ook in het tuinontwerp nog aanpassingen worden gedaan.


Het ontwerpen van een tuin is een creatief proces van afwegen en afstemmen. We willen natuurlijk dat jullie jarenlang kunnen genieten van een prachtige tuin.


Wat kunt u verwachten?

  • Een compleet 3D-ontwerp voor uw nieuwe tuin
  • Een duidelijke tekening die uw wensen optimaal weergeeft
  • Praktische kennis en ervaring in combinatie met creatieve ideeën
  • We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken

Wat kunt u van ons verwachten?

Persoonlijke kennismaking 

Wij komen graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken en de tuin te bekijken. We inventariseren de mogelijkheden en dragen met onze kennis van planten en tuininrichting oplossingen aan, die bepalend zijn voor de juiste sfeer in uw tuin.

Tuinontwerp in 3D | Offerte

Aan de hand van uw wensen en onze kennis maken wij voor u een 3D tuinontwerp, wat de basis is voor uw nieuwe tuin. Ook maken we voor u een offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Presentatie 

We komen indien gewenst nog een keer bij u langs om het ontwerp door te nemen en de offerte te bespreken. Wij vinden het belangrijk om aan u uit te leggen waarom wij hebben gekozen voor een bepaalde indeling, materialen of elementen. Ook willen we graag de offerte met u doornemen, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Definitief ontwerp 

Uiteraard kunnen in het tuinontwerp nog aanpassingen worden gedaan.

Het ontwerpen van een tuin is een creatief proces van afwegen en afstemmen. We willen natuurlijk dat jullie jarenlang kunnen genieten van een prachtige tuin. Indien nodig zal ook de offerte worden aangepast en nogmaals met jullie besproken worden. Het definitieve ontwerp zal volledig op schaal uitgewerkt worden en is geschikt voor de aanleg van uw tuin.

Realisatie van de tuin

Na akkoord op het ontwerp en de definitieve offerte zullen we de werkzaamheden voor u inplannen en de werkzaamheden uitvoeren. 

Beplantingsplan

Na de aanleg van uw tuin denken we graag met u mee over de beplanting in uw tuin. Wij kunnen u helpen met een  beplantingsplan en indien gewenst kunnen wij uw tuin ook aanplanten. Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van beplanting. We denken met u mee over de sfeer en de uitstraling van uw tuin, de mate van onderhoud (onderhoudsarm) en kwaliteit van het eindresultaat.

Wat klanten over ons zeggen

Luisteren goed naar de klant, keurig werk geleverd, sympathieke mensen,

Fam. Vlugt

Vakkennis, denkt in mogelijkheden, prettig om deze mannen aan het werk te hebben.

Fam. Wouters

Heel flexibel, denken goed mee, afspraken nakomen. Heel prettig en professioneel.

Fam. van den Toorn

Vraag een vrijblijvend gesprek aan!

Wij helpen u graag

Al 15 jaar ontwerpen wij tuinen voor onze klanten. Van kleine stadstuinen en patio’s tot aan grote villatuinen.


Tuinen met een pergola, vlonder, veranda, terras van beton of keramiek tegels, vijvers en/ of waterelementen enz.


Ook functionele verlichting en sfeerverlichting mogen niet ontbreken in uw tuin en kunnen wij voor u verzorgen. Dit zorgt er voor dat de tuin er ook ’s avonds gezellig uitziet. Het is belangrijk om hier al in de ontwerpfase over na te denken om tijdens de aanleg alle kabels en leidingen in te graven. Wij maken gebruik van een energiezuinige, kindvriendelijke en vooral duurzame tuinverlichting.

Strakke tuinen, onderhoudsarme tuinen, romantische tuinen, iedereen heeft zo zijn eigen smaak. 


Wilt u wat inspiratie op doen? Kijk dan gerust eens op onze Facebookpagina of volg ons op Instagram.


Tuininspiratie

Veel gestelde vragen

Wat is jullie werkgebied?

Het ontwerpen en de aanleg van tuinen verzorgen we vooral regionaal vanuit Lisse (Bollenstreek) en een straal van ongeveer een uur rijden daarbuiten. Komt u uit de omgeving van Amsterdam - Den Haag - Haarlem dan valt dit in ons werkgebied.


Kunnen jullie ons ook helpen bij de aanleg van onze tuin?

Het team van Bart Grisnich Hoveniers helpt u ook graag met het aanleggen van uw tuin, veranda of overkapping, erfafscheiding en bestrating. 

Hoe vaak hebben we persoonlijk contact?

Allereest beginnen we met een persoonlijke kennismaking, uiteraard is dit geheel vrijblijvend. 

In dit gesprek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Als u na deze kennismaking een 3D ontwerp en offerte wilt ontvangen voor uw tuin, zullen we dit voor u uitwerken en een offerte voor u maken.

Het ontwerp en de offerte zullen we u digitaal toesturen. Indien gewenst kunnen we een vervolgafspraak maken om het ontwerp te presenteren en de offerte door te nemen. Eventueel kunnen we het ontwerp nog voor u aanpassen. Daarna vervolgen we het traject en werken we het definitieve ontwerp en offerte uit. 

Willen jullie daarna nog een toelichting dan plannen we een (extra) vervolgafspraak. Tijdens de werkzaamheden zijn wij natuurlijk ook altijd voor u bereikbaar.

Offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van uw wensen en onze kennis maken wij voor u, indien nodig, een 3D tuinontwerp en een vrijblijvende offerte.