Page content

Tuinontwerp

Tuinontwerp in 3D

Een mooie tuin start met een sterk tuinontwerp…

Heeft u al duidelijke plannen met uw tuin? Of heeft u nog helemaal geen idee?

We komen graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken en de tuin te bekijken. Eerst verdiepen we ons in uw beeld van een mooie tuin. Als wij uw wensen weten, kijken we samen goed naar uw tuin. We inventariseren de mogelijkheden en dragen met onze kennis van planten en tuininrichting oplossingen aan, die bepalend zijn voor de juiste sfeer in uw tuin.

Aan de hand van uw wensen en onze kennis maken wij voor u een 3D tuinontwerp, wat de basis is voor uw nieuwe tuin. We komen dan nog een keer bij u langs om dit ontwerp door te nemen. Wij vinden het belangrijk om aan u uit te leggen waarom wij hebben gekozen voor een bepaalde indeling, materialen of elementen.

Uiteraard kunnen ook in het tuinontwerp nog aanpassingen worden gedaan. Het ontwerpen van een tuin is nu eenmaal een creatief proces van afwegen en afstemmen. We willen natuurlijk dat jullie jarenlang kunnen genieten van een prachtige tuin.

Al 10 jaar ontwerpen wij tuinen voor onze klanten. Van kleine stadstuinen en patio’s tot aan grote villatuinen.
Tuinen met een pergola, vlonder, veranda, terras van beton of keramiek tegels, vijvers en/ of waterelementen enz.

Ook functionele verlichting en sfeerverlichting mogen niet ontbreken in uw tuin en kunnen wij voor u verzorgen. Dit zorgt er voor dat de tuin er ook ’s avonds gezellig uitziet. Het is belangrijk om hier al in de ontwerpfase over na te denken om tijdens de aanleg alle kabels en leidingen in te graven. Wij maken gebruik van een energiezuinige, kindvriendelijke en vooral duurzame tuinverlichting.

Strakke tuinen, onderhoudsarme tuinen, romantische tuinen, iedereen heeft zo zijn eigen smaak. Wilt u wat inspiratie op doen? Kijk dan gerust eens bij onze voorbeeld tuinen (gerealiseerde projecten) of op onze Facebookpagina voor onze actuele projecten.

Wat kunt u verwachten?

  • Een compleet 3D-ontwerp voor uw nieuwe tuin
  • Een duidelijke tekening die uw wensen optimaal weergeeft
  • Praktische kennis en ervaring in combinatie met creatieve ideeën

We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!

Vrijblijvende offerte aanvragen