Vragen? Wij horen het graag van u!

Vul onderstaand contactformulier in of gebruik onze gegevens hiernaast om contact met ons op te nemen. U kunt ons ook vinden, volgen en contacteren via Social Media!

Bart Grisnich Hoveniers

Fresiastraat 12
2161 XM Lisse
06 25 26 68 50
info@hovenierbart.nl
hovenierbart.nl

Kvk-nummer: 54295025

BTW-nummer: NL 851 246 369 B01

Wordt ook fan en ontvang het laatste nieuws!

Over ons

Bart Grisnich Hovenier is gevestigd in Lisse en heeft onder andere de Bollenstreek als belangrijk werkgebied. Wij staan voor uitstekende kwaliteit en goede service!

Tuinontwerp
Een tuinontwerp is de basis van elke (nieuwe) tuin. Aan de hand van uw wensen en onze kennis ontwerpen we een tuinplan. We
inventariseren de mogelijkheden en dragen met onze kennis van planten en tuininrichting oplossingen aan, die bepalend zijn voor de juiste sfeer in uw tuin. Of het nu een grote of een kleine tuin betreft, Bart Grisnich Hovenier kan voor u een passend en verrassend ontwerp verzorgen!

Tuinaanleg
Na goedkeuring van het ontwerp en de offerte gaan we aan de slag met de aanleg van uw tuin. Uw tuin wordt aangelegd volgens uw wensen op deskundige wijze door middel van onze ervaring en vakkennis met materialen van hoge kwaliteit.

Tuinonderhoud
Uw tuin leeft en is constant in beweging, planten groeien, de seizoenen wisselen en strenge vorst, extreme droogte of vervelend ongedierte kunnen soms behoorlijk wat schade aanrichten. Een tuin vraagt daarom constant om begeleiding. Goed tuinonderhoud is belangrijk!

Sommige mensen ervaren veel plezier, rust en ontspanning in het uitvoeren van hun eigen tuinonderhoud. Het kan ook zijn dat u er niet van houdt, u geen tijd heeft, geen groene vingers heeft of dat het tuinonderhoud u te veel wordt. Daarom zouden wij dat voor u kunnen doen.

Bedrijfstuin
De eerste indruk die een potentiƫle relatie krijgt van uw bedrijf is de uitstraling van uw pand maar ook die van de tuin. Een verzorgde bedrijfstuin zal een positieve factor zijn voor de totale beeldvorming. Bij de aanleg van uw bedrijfstuin wordt rekening gehouden met de stijl en uitstraling van uw pand. Ook het onderhoud van de bedrijfstuin kunnen wij voor u uitvoeren.

Wij werken met een enthousiast team!