Page content

Kunstgras

Kunstgras

Kunstgras: minder onderhoud en altijd een groen gazon!

Groen is onmisbaar in een tuin. Het is dan ook begrijpelijk dat veel mensen voor gras kiezen. Het nadeel van gras is echter dat het aandacht en tijd nodig heeft om het netjes te houden. Daarom wordt er steeds vaker gekozen voor kunstgras. Zo heb je toch een mooie uitstraling en heb je met minimale inspanning altijd een mooi gazon.

Kunstgras is tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Er zitten echter wel grote kwaliteitsverschillen tussen de soorten kunstgras die te koop zijn. Kunstgras vinden van goede kwaliteit kan een behoorlijke zoektocht zijn.

Wij werken samen met Kunstgrastoppers.nl in Lisserbroek. Kunstgrastoppers.nl biedt kosteloos proefstalen aan die na aanvraag binnen 2 werkdagen geleverd worden. Dit maakt de keuze voor het juiste soort kunstgras een stuk eenvoudiger. Een staal naar keuze aanvragen werkt erg eenvoudig via onze leverancier Kunstgrasboer.nl >> Vraag uw gratis stalen aan!

Wij informeren u graag over de soorten en de prijzen en kunnen u ook helpen bij het leggen van kunstgras. Wij doen dit uiteraard op een professionele manier. Het verdichten van de ondergrond, het leggen van zowel het ondervilt als het kunstgras is voor ons inmiddels routine. Daarom garanderen wij dat het gras dat wij leggen strak en netjes wordt gedaan.

Neem contact met ons op voor meer informatie of kom eens langs in onze showroom.

Vrijblijvende offerte aanvragen