kunstgras beplanting tuin aanleg lisse

Kunstgras

Wij informeren u graag over de verschillende soorten kunstgras die te krijgen zijn.
We kunnen u ook helpen bij het leggen van kunstgras.

kunstgras beplanting tuin aanleg lisse

Kunstgras

Wij informeren u graag over de verschillende soorten kunstgras die te krijgen zijn.
We kunnen u ook helpen bij het leggen van kunstgras.

10+ 

Jaar ervaring

400+

Tuinen ontworpen

8.7

Waardering van klanten

Kunstgras aanleg achtertuin

Kunstgras: minder onderhoud en altijd een groen gazon

Op zoek naar kunstgras? Kunstgras zorgt voor minder onderhoud en altijd een groen gazon!

Groen is onmisbaar in een tuin. Het is dan ook begrijpelijk dat veel mensen voor gras kiezen. Het nadeel van gras is echter dat het aandacht en tijd nodig heeft om het netjes te houden. Daarom wordt er steeds vaker gekozen voor kunstgras. Zo heb je toch een mooie uitstraling en heb je met minimale inspanning altijd een mooi gazon.

Kunstgras is tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Er zitten echter wel grote kwaliteitsverschillen tussen de soorten kunstgras die te koop zijn. Kunstgras vinden van goede kwaliteit kan een behoorlijke zoektocht zijn.

Wij werken samen met Kunstgrasboer.nl. Zij bieden kosteloos proefstalen aan die, na aanvraag, binnen 2 werkdagen geleverd worden. Dit maakt de keuze voor het juiste soort kunstgras een stuk eenvoudiger.

Wij informeren u graag over de soorten en de prijzen en kunnen u ook helpen bij het leggen van kunstgras. Wij doen dit uiteraard op een professionele manier.

Het verdichten van de ondergrond, het leggen van zowel het ondervilt als het kunstgras is voor ons inmiddels routine. Daarom garanderen wij dat het gras dat wij leggen strak en netjes wordt gedaan.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Inspiratie voor kunstgras in uw tuin

Wat klanten over ons zeggen

Goede service en ze leveren netjes werk!Fam. Slootweg

Uitvoering is vakkundig en met oog voor detail.Fam. Van Leeuwen

Goed werk en binnen de tijd. De bestrating ziet er mooi uit.


Fam. Hasselbach

Veelgestelde vragen

Wat is jullie werkgebied?

Het ontwerpen en de aanleg van tuinen verzorgen we vooral regionaal vanuit Lisse (Bollenstreek) en een straal van ongeveer een uur rijden daarbuiten. Komt u uit de omgeving van Amsterdam - Den Haag - Haarlem dan valt dit in ons werkgebied.


Kunnen jullie ons ook helpen bij de aanleg van onze tuin?

Het team van Bart Grisnich Hoveniers helpt u graag met het ontwerpen en aanleggen van uw tuin, veranda of overkapping, erfafscheiding en bestrating. Bekijk het complete overzicht van onze diensten.

Wat kunnen we verwachten bij een eerste afspraak?

Het doel van een kennismakingsgesprek is allereerst natuurlijk kennis maken. Uiteraard gaan we ook kijken wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Gratis offerte 3d tuinontwerp

Offerte aanvragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van uw wensen en onze kennis maken wij voor u, indien nodig, een 3D tuinontwerp en een vrijblijvende offerte.